Serena Williams si-a scos fundul imens la soare

Este una dintre cele mai de succes sportive ale momentului cu un palmares impresionant dar si un cont in banca cum m ulti si-ar dori.

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a decis că e timpul să-şi ia o mică pauză de relaxare după ce a câştigat turneul de la Rolland garros.

Ea a mesr la plaja, la Miami, cu un grup de prieteni.

Serena a făcut un spectacol de zile mari în momentul în care s-a dezbrăcat de haine şi a rămas în costum de baie.

Pe lângă trupul tonifiat şi abdomenul plin de pătrăţele, aşa cum îi stă bine unui sportiv care nu face rabat de la antrenamente, jucătoarea de tenis a atras privirile ca un magnet cu posteriorul său foarte mare şi bombat.

Îmbrăcată într-un costum de culoare verde, Serena şi-a expus fesele tuturor celor aflaţi la plajă ca şi ea.

Bărbaţii nu şi-au putut lua ochii de la posteriorul ei supradimensionat, pe care americanca l-a expus din poziţii care mai de care mai incitante, ba în picioare, ba în patru labe pe şezlong, ba aplecată, ba dintr-o parte.

serena1_01_8fbbf1f7ec

serena2_01_edb4406fef

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *