Romanca Anca marcus a innebunit America

Romanca este printre cele mai apreciate antrenoare de fitness din state, atat pentru experienta sa in sport cat si pentru faptul ca arata perfect.

Romanca a cochetat si cu industria filmului si a fost dublura Angelinei Jolie intr-o productie. Acum, ea povesteste ca e oprita des pe strada de femei, care tin sa o intrebe cum reuseste sa aiba asemenea forme.

Unele dintre acestea au avut si o alta curiozitate: au intrebat-o pe antrenoarea de fitness daca a suferit o interventie chirurgicala pentru remodelarea feselor. Femeile erau curioase ce a facut romanca pentru a avea asemenea fese ferme, iar Anca Marcus le-a dat imediat raspunsul. “Antrenament din greu la sala, asa reusesc sa ma mentin in forma, asta este explicatia”, le-a explicat sexy-antrenoarea celor care o intrebasera, care a povestit intamplarea pe pagina ei de socializare.

61340978

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *