Look nou si decolteu interminabil de la Anna Lesko

Frumoasa cantareata si-a incins iar fanii cu o poza postata pe net. ea apare cu un look schimbat si cu un decolteu foarte adanc.

anna-lesko-look-nou_0c8d76a5a2

Ea apare cu o costumatie de scena dar cu parul putin ciufulit. Şi asta pentru că artista renunţase la pălăria pe care o poartă pe scenă la acel costum, ipostază în care nu s-a afişat în faţa fanilor. Decolteul este însă unul care i-a lăsat masca pe amicii virtuali. Aceştia i-au transmis o mulţime de mesaje de felicitare, iar unul dintre ei a folosit o metaforă specială pentru a-i transmite cât de frumoasă este.

„Esti… enervant….de frumoasa!!!! Ma bucur tare mult pt tine… esti rara… bravo!!”, „Nu omori bietiii oameni!!!!”, „Ce decolteu ai, Anuska”, „Superba ca de obicei! FELICITARI!”, „Dragutza ce bine iti sta coafura”, au scris câţiva dintre fanii Annei.

De altfel, fiecare poză sau apariţie pe scenă este larg comentată pe Facebook. Fanii Annei Lesko sunt practic vrăjiţi de frumuseţea acesteia, în orice situaţie, dar şi de talentul şi de piesele care i-au cucerit ani de-a lungul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *