Nici la loto nu castigi atat! Vezi cat scoate Beyonce dintr-un turneu

Frumoasa cantareata castiga intrun sezon, mai ales daca are programat si un turneu, o suma de-a dreptul astronomica. Aproximativ 100 milioane de dolari.

Frumoasa sotie a lui Jay-Z de 31 de ani a sustinut recent sase concerte in Londra, pentru care a incasat 9,7 milioane de dolari. A urmat Machester, unde dintre trei show-uri Beyonce a castigat, din vanzarea biletelor, 4,65 milioane de dolari, sustine Billboard.

Ea castiga intrun concert cam 1,5-1,6 milioane de dolari ceea ce inseamna ca urmatorul turneu programat ii va mari conturile cu aproximativ 65 milioane.

Turneul, aflat in plina desfasurare, care va dura si vara aceasta, se va termina cu un show sustinut pe 13 septembrie la Rio de Janeiro, in Brazilia.

Beyonce-hot-pics-beyonce-beyonce-beyonce-beyonce-beyonce-beyonce-beyonce-beyonce

 Anul trecut, Madonna a facut incasari record cu turneul ei MDNA, acesta fiind cel mai banos turneu al unui artist pe 2012. Artista a castigat 228,4 milioane de dolari din 72 de concerte, clasandu-se peste performantele inregistrate de Bruce Springsteen, Roger Waters, Coldplay, Lady Gaga, Jay-Z & Kanye West, artisti care dau lovitura cu fiecare concert.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *