Alexandra Harra are un fund cum rar mai vezi!

Fiica lui Carmen Harra, Alexandra a starnit curiozitatea tuturor de curand cand a postat pe net fotografii indraznete cu fundul ei bombat.

61339404

Frumoasa blonda a postat o fotografie inedita pe o retea de socializare in care isi arata posteriorulei demn de videoclipuri hip-hop. Bomba sexy apare imbracata senzual doar intrun sutie si chilotei tanga.

61339405

Admiratorii tinerei au luat cu asalt pagina de socializare si au „bombardat-o” cu likeuri comentarii. „Alexandra, ce faci de ai funduletul asa frumos si bombat?”, a fost curiozitatea unui barbat infierbantat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *