Adelina Pestritu a renuntat la lenjerie intima de dragul rochiei

Adelina Pestriţu este deja obişnuită cu postura de manechin, aşa că s-a descurcat fara emotii la Bucharest Fashion Week, unde a prezentat o rochie foarte provocatoare care i-a scos in evidenta sanii obraznici.

adelina-pestritu_38_7dbf84e8b4

Adelina a urcat pe scenă la prezentarea Andreei Dogaru, pentru care a mai defilat şi cu alte ocazii. Vedeta a purtat o rochie de seară neagră, foarte sexy, cu aplicaţii strălucitoare şi un decolteu care a furat toate privirile.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *