A cui este aceasta pasarica? O vedeta de la noi a comis-o rau de tot

Apreciata de multi barbati si invidiata de si mai multe femei, cu o cariera in muzica la noi in tara, ea a gafat la Bucharest Fashion Week unde si-a aratat pasarica in fata tuturor.

Este vorba despre cântăreaţa Julia Jianu, care a urcat pe scenă în cea de-a treia zi de BFW, pentru a cânta câteva melodii în timpul prezentării uneia dintre colecţii. Ea a purtat o ţinută mulată, sexy, care îi scotea formele în evidenţă, însă din păcate pentru ea catsuit-ul a creat un mare neajuns sau a făcut ea ceva greşit. Cert este că fiind foarte mulată, ţinuta Juliei a scos la iveală şi formele… părţilor intime, detaliu pe care cei prezenţi nu au avut cum să nu îl observe.

julia-jianu2_01_9e22d78cee

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *