Marina Dina a facut o mica avere din televiziune. Vezi aici cat castiga

Fosta asistenta a lui Morar de la „Rai da’ buni” duce dorul vremurilor cu bani cand lucra la tv.

Ea spune ca se baza pe salariul de la televiziune care nu era mare, dar pozitia sa de atunci ii aducea multe contracte de modeling de unde scotea „grosul”.

”Când eram asistentă, aveam un salariu de 500 de euro. Nu era mult, însă Postul de asistentă îmi aducea multe alte contracte, ajungeam la o sumă fabuloasă pentru România. Undeva pe la 5.000 de euro pe lună. Puteam să îmi ofer tot ce îmi doresc. Acum am învățat să fiu mai calculată, să cheltuiesc mai puțin pe gentuțe și pantofi”, a mărturisit Marina Dina.

marina-dina-e88a2d63d6_0b154c3009

Ea a mai spus ca s-ar intoarce in televiziune dar nu ca asistenta ci ca prezentatoare la o emisiune despre moda.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *