Claudia Neghina, aproape goala pe scena!

Desi nu a pozat niciodata nud pentru vreo revista, ea nu sa sfiit sa apara pe scena intro rochie prin care se vedea absolut tot.

Claudia a oferit un spectacol de zile mari celor care vroiau sa o vada goala, la Bucharest Fashion Week.

Fiind preferata designerilor la BFW, mereu ei pastrau pentru ea piesa de rezistenta.

61339050

Asa s-a intamplat si de aceasta data cand, Clara Rotescu, i-a dat Claudiei sa imbrace o rochie extrem de transparenta, care lasa totul, absolut totul la vedere. Pentru ca este un fotomodel profesionist, tanara a acceptat fara sa stea pe ganduri, chiar daca acest lucru inseamna ca ea sa-si dezgoleasca sanii pe podium. Cu toate ca nu a fost tocmai inzestrata de Mama Natura, acest lucru a contat cel mai putin in momentul cand si-a facut aparitia pe scena.

Toata suflarea masculina si-a atintit privirea asupra ei, muti de admiratie, in timp ce femiele erau mai preocupate de dilema: poarta sau nu lenjerie intima.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *