Vezi cum s-a descurcat la oral eleva „violata” de la Jean Monnet

Oana, eleva implicata intrun scandal sexual in care pretinde ca ar fi fost violata intro excursie de catre profesorul Dan Visan, a sustinut proba de competente lingvistice la limba romana, mai exact „oralul”.

61338538

Ea a intrat cu greu in bac din cauza unei corijente dar la prima proba, s-a descurcat de minune obtinand calificativul „experimentat”.

Colegii fetei au povestit ca a venit foarte relaxata pentru examen, mai ales dupa ce a aflat ca majoritatea colegilor ei promovasera.

Ea are planuri mari. Doreste sa urmeze cursurile Facultatii de Medicina pentru care se pregateste intens.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *