Tată și fiu cercetati pentru încălcarea normelor rutiere

StopPolițiștii Secției 8 Poliție Rurală Buhoci l-au depistat la data de 10.06.2013, pe D.J. 252 din comuna Parincea, pe A. Valentin , de 19 ani, din aceeași comună, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în autoturism se afla și A. Constantin, de 37 de ani, tatăl conducătorului auto, care a recunoscut că i-a incredintat autoturismul fiului său, deși cunostea faptul că acesta nu poseda permis.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări faţă de A.  Valentin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autotusrism de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și față de A.  Constantin pentru săvârșirea infracțiunii de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul  pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *