Patrick Schwarzenegger ii calca pe urme tatalui sau

Fiul de 19 ani al lui Arnold Schwarzenegger si Maria Shriver a postat pe Twitter o poza in care apare fara tricou in sala de forta la care a adaugat mesajul:

„Antrenament dis de dimineata! Cine se pregateste sa intre in forma pentru sezonul de vara? Trebuie sa pun pe mine 3 kilograme in aceasta vara”.

61338294

In poza, Patrick isi arata muschii si dintii… ca personajul Hulk din Avengers.

In afara de grija pentru aspectul fizic, Patrick este ocupat si cu actoria. Dupa ce a terminat filmarile pentru „Grown Ups 2” – film care va aparea in cinematorgrafe in iulie – acum lucreaza la pelicula „Dear Eleonor”, alaturi de Jessica Alba si Luke Wilson.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *