Noul PS 4 de la Sony va fi lansat in acest an

ps4_play_img

Noul Sony PlayStation 4 a fost prezentat la Los Angeles in cadrul unei conferinte de presa.

Aceasta consola a fost lansata sa rivalizeze direct cu Xbox One, consola prezentată de Microsoft. PS 4 va avea un preţ mai mic şi o orientare către consumatorii de jocuri video, urmând, după cum au anunţat oficialii, să permită utilizatorilor revânzarea nelimitată a jocurilor folosite. Mai mult, produsul nu are nevoie de o conexiune permanentă la internet pentru a funcţiona, ceea ce reprezintă un alt avantaj în faţa competitorilor.

PlayStation 4 urmează să aibă un preţ de referinţă de 399 de dolari în SUA, cu 20% mai mic faţă de rivalul Xbox One, va costa 399 de euro în Europa şi 349 de lire în Marea Britaniei. Consola PlayStation 4 va fi disponibilă în magazine la începutul lunii decembrie a acestui an, astfel încât să reprezinte cadoul ideal de Crăciun pentru cei pasionaţi de jocurile video.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *