Noul Mac Pro de la Apple

Cea mai prestigioasa companie producatoare de calculatoare a prezentat de curand ultima sa creatie. Este vorba de noul Mac Pro, cea mai performanta masinarie de calcul. Ceea ce uimeste inca de o prima vedere este design-ul, Apple alegand sa modifice complet modul in care arata Mac Pro-ul sau, iar imaginea de mai jos este cat se poate de convingatoare. Separat de design, Apple implementeaza noi procesoare din seria Intel Xeon(12 nuclee, 256 bits), Thunderbolt 2, de 2 ori mai rapid decat Thunderbolt 1(20 Gbps), RAM de 2 ori mai rapid decat in versiunile precedente(1,866MHz DDR3 60 GBps), placi grafice dual-GPU FirePro produse de catre cei de la AMD si un nou model de flash disk-uri Pcie care sunt de pana la 10 ori mai rapide decat HDD-urile implementate in Mac Pro-uri(1.25GBps).

Screen-Shot-2013-06-10-at-8.59.54-PM-5.jpg35x300

Mac Pro-ul va fi primul Mac al companiei Apple care suporta rezolutii 4K, Apple promitand utilizatorilor ca produsul sau poate afisa rezolutii 4K pe pana la 3 monitoare externe. Noul Mac Pro va fi lansat spre sfarsitul acestui an.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *