Alessia goala sub dus!

Alessia este comparat de multi cu Inna dar ea declara ca nu o deranjeaza acest lucru si incearca sa fie originala in tot ceea ce face. De curand ea a postat o fotografie din dus fara nimic pe ea pentru a-si face reclama la nou single „Ploua”.

Imaginea incendiară a stârnit imediat reacţiile fanilor, strangand multe like-uri. Şi dacă la cei care au comentat nu ploua, cu siguranţă au fost comentarii sub formă de aversă, iar efectul postării a fost cel aşteptat de Alessia, care cu siguranţă a devenit şi mai populară odată cu această iniţiativă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *