Uite ce sani are fata lui Meme Stoica! Oare sunt implanturi?

La petrecerea stelistilor pentru sarbatorirea celui de-al 24-lea titlu a fost prezenta si Teodora Stoica, fiica lui Meme, imbracata foarte provocator.

Teodora Stoica a intrat în atenţia presei cu mulţi ani în urmă, atât datorită faptului că este fiica lui Meme Stoica, dar şi datorită poveştii de dragoste pe care a trăit-o cu fiul lui Răzvan Lucescu.

În prezent, Teo nu se mai iubeşte cu Lucescu Jr., în schimb se afişează fericită la braţul lui Marius Turcu, băiatul fostului acţionar de la Dinamo. Cei doi formează un cuplu şi au venit împreună la petrecerea pentru sărbătorirea titlului cu numărul 24.

La petrecere, Teodora a venit îmbrăcată într-o pereche de pantaloni foarte scurţi, care abia dacă se zăreau din cauza bluzei care îi acoperea, lăsând la vedere picioarele lungi şi frumoase ale tinerei.

memelusa

Nu doar picioarele Teodorei au atras atenţia. Deşi bluza i-a acoperit bustul, s-a putut observa cu ochiul liber că fiica lui Meme Stoica este posesoarea unui bust generos.

Oare si-a pus silicoane de la o varsta asa mica?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *