Adelina Pestritu topless la plaja

1

Adelina si-a expus corpul, acoperit doar de o pereche de bikini minusculi, pe plaja din Mamaia spre deliciul barbatilor.

Adelina Pestriţu a reuşit să facă din nou furori la mare. Frumoasa brunetă a stat la plajă topless, deşi se putea observa că pielea ei a prins un bronz care să îi pună în valoare formele bine conturate.

Adelina a stat la plajă la primele ore ale dimineţii, aşa cum se spune că prinzi soarele sănătos. Cu formele ei apetisante ai jura că din meniul ei face parte doar salata, însă comanda pe care a făcut-o a surprins total: cartofi prăjiţi cu friptură.

După ce a savurat o aşa masă copioasă, Adelina şi-a făcut siesta pe şejlong, la soare, şi nu a uitat să îşi ungă pielea cu cremă de protecţie.

Când ochii privitorilor, în special al bărbaţilor, o sorbeau ca pe o licoare rară, Adelina a fost nevoită să plece din cauza unor nori ce anunţau şi o ploaie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *