Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu arata bine dar mananca de la McDonalds’

andreea_tonciu_si_sanziana_buruiana_54005800

De curand cele doua vedete autohtone au fost cateva zile in Bacau unde s-a filmat noul show de la Antena 1, „Splash, vedete la apa!”.

Dupa balaceala de la filmari pe cele doua le-a lovit foamea, dar de data aceasta nu au mai fost scoase la restaurant de primarul din Sascut, Cristi Bostan, si au trebuit sa se descurce pe banii lor. Din lipsa de idei ele au ajuns la „Mec”.

Se pare ca fetele nu se gandesc ca mancarea fast food le-ar putea strica silueta deoarece martorii confirma ca nu s-au multumit cu o simpla salata, ele comandand meniuri consistente cu „de toate” de la care nu au lipsit plicurile de maioneza, inghetata sau, preferatul lor, milkshake-ul.

Mancarea gustoasa combinata cu oboseala si foamea cumulata in timpul zilei le-a facut pe fete sa uite de maniere si sa „baloteze” in stil mare, astfel ca, un client s-a adresat in gura mare cand le-a vazut spunandu-le: „Unde vă grăbiţi aşa, băi flămândelor?”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *