Cei mai mari sani din showbizul romanesc au fost scosi la bronzat

Loredana Chivu are de curand cele mai mari implanturi cu silicon din showbizul romanesc.

Frumoasa asistenta a lui Capatos inca nu si-a revenit complet dupa operatie dar nu a mai putut astepta si si-a dus noile achizitii la bronzat ea fiind o impatimita a solarului.

Loredana_chivu_2_3be13bfe67

Cum nu are voie la solar timp de cel puţin trei luni, Loredana a găsit o metodă organică de bronzare.

Am înţeles că nu am voie trei luni de zile să merg la solar. Pentru mine ăsta e cel mai rău lucru din lume”, se plânge vedeta.

Dar, odată rezolvată şi problema bronzului, Loredana trebuie să treacă peste dureriele pricinuite de operaţie, pe care şi le-a alinat cu o manichiură sofisticată, cu pietre strălucitoare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *