Acesta este fundul preferat al Paparazzilor

Castiga o gramada de bani cu frumusetea ei si are si de ce, este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume. Dar unde este frumusete sunt si paparazzi care nu rateaza nicio ocazie sa prinda un cadru cu ea imbracata sumar.

Modelul sud-african Candice Swanepoel, în vârstă de 23 de ani, se laudă cu un trup de invidiat. Formele ei, pe care vin ca turnate cele mai sexy articole de la Victoria s Secret, îi aduc nu doar contracte bănoase, dar și armate de paparazzi pe urme.

Așa se face că frumoasa vedetă nu se poate bucura de nici o vacanță, fără ca vreun fotograf să nu o imortalizeze, fie la plajă, în apă, în costum de baie.

Recent, Candice a fost surprinsă cu iubitul ei, în valurile mării, iar fundul apetisant al blondei se pare că i-a făcut pe paparazzi să uite că manechinul a fost înzestrată de la Mama Natură și cu alte atuuri: aceștia au surprins-o numai din spate, trăgând numeroase cadre cu fesele obraznice ale sud-africanei.

Candice-Swanepoel_1_01_047b426367

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *