Mihaela Radulescu e certata cu lenjeria intima!

A pozat de-a lungul timpului in numeroase reviste celebre si de fiecare data rezultatele au fost foarte bune. Insa nimeni nu stia cum arata unele dintre pozele fostei prezentatoare TV facute in „pauzele” de creatie. Mihaela a acceptat sa ofere publicului o fotografie de la mare in care trupul ei umed este acoperit doar de o rochita subtire, lenjeria intima lipsind cu desavarsire.

„Dintre toate fotografiile, din sute de shooting-uri pentru reviste si campanii, cele mai dragi imi sunt alea facute din „greseala”, care n-au fost niciodata tiparite si erau gata-gata sa fie aruncate. Eu doar pe alea „gresite” le-am cerut mereu de la fotografi…” a scris Mihaela pe Facebook.

media_137058220041667700

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *