Uite ce corp perfect a pierdut George Clooney!

article-0-1A2B31B6000005DC-926_634x631_15e6c4112d

Are trupul fara defecte, intoarce priviri oriunde ar fi, cu toate astea, George Clooney, unul diontre cei mai sexy barbati din lume, a decis ca nu e „de pastrat”.

Italianca Elisabetta Canalis este o apariţie oriunde s-ar afla.

Formele sale apetisante atrag privirile ca un magnet. Are tot ce-i trebuie: chip angelic, sâni fermi posterior apetisant.

Diva italiancă a postat pe Instagram o fotografie în care apare în  costum de baie minuscul in toata splendoara sa.

Este pozată din spate in soctum de baie, afişându-şi fundul sexy. Elisabetta Canalis are un trup fără cusur. Fostul ei amorez, starul american George Clooney are după ce suspina.

Imaginea a fost făcută la o piscină din Los Angeles.

Elisabetta Canalis, în vârstă de 34 de ani, a trăit o poveste de dragoste cu George Clooney timp de doi ani, în perioada 2009-2011. În prezent, starul hollywoodian se află într-o relaţie cu Stacy Kiebler.

Frumoasa italiancă Elisabetta Canalis nu sta degeaba si este, la rândul ei, combinată cu antrenorul sudez de fitness Marcus Kowal.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *