Surosile lesbi aui socat audienta. S-au sarutat in direct la Capatos!

Roller Sis au facut-o de oaie in emisiunea lui Capatos! Cu toate ca nu era nevoie sa se pipaie in locuri interzise sau sa incerce sa faca altfel de gesturi obscene, cele doua cantarete nu rezistat tentatiei si s-au sarutat pasional.

Larissa si Isabel au inceput sa cante ultimul lor single, iar la finalul recitalului s-au sarutat in direct, spre deliciul telespectatorilor. Cele doua surori au socat o tara intreaga dupa ce au declarat ca au o relatie intima.

61335134

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *