Prinși la scurt timp după ce au sustras un motor din curtea unei societăți comerciale

RECONSTITUIRE - CRIMAPoliţiștii din comuna Bereşti-Bistriţa au fost sesizaţi, la data de 03 iunie 2013, cu privire la faptul că în apropierea unei societăți comerciale, mai multe persoane încărcă în portbagajul unui autoturism un motor.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului și au procedat la oprirea autoturismului în cauză. Au fost identificați astfel conducătorul auto D. Răzvan, de 20 de ani, din comuna Săuceşti și pasagerii din autoturism: A. Vasile, de 31 de ani, din comuna Bereşti-Bistriţa și doi minori de 16 și 17 ani.

Din cercetări s-a stabilit că cei patru au pătruns în incinta societății comerciale printr-o gaură din gardul împrejmuitor, au desfăcut și sustras un motor în valoare de 2835 lei, care a fost recuperat și restituit părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Faţă de A. Vasile s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *