Uite cum arata acum Kate Moss. Era canda un fotomodel apreciat, acum arata oribil.

Se pare ca timpul si consumul de droguri si-a pus amprenta si asupra lui Kate Moss, acum arata foarte imbatranita, candva fiind una din cele mai apreciate modele din lume. 

Desi are in continuare o silueta si un corp de invidiat, Kate Moss arata bine in prezent doar cu ajutorul machiajului profesionist sau gratie photoshopului. Paparazzi au surprins-o de nenumarate ori fara machiaj, iar imaginile nu au flatat-o deloc pe renumitul fotomodel. Chipul ei, altadata luminos, era brazdat de riduri, iar tenul parea tern, fata lui Kate Moss nemaiavand stralucirea de odinioara. Cel mai probabil drogurile, bautura si noptile pierdute si-au spus cuvantul, mai ales odata cu trecerea timpului.

Prima fotografie e din anul 1988, iar cea de-a doua din prezent.

668x344_kate-moss-declinul-unei-frumuseti-cum-imbatranit-unul-dintre-cele-mai-apreciate-fotomodele-galerie-foto-202525

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *