Cum a reuseste Lora sa arate asa bine

lora_nud_cbc1b5b060

Lora este una dintrecele mai frumoase femei ale momentului în showbizul românesc, iar dacă ai crede că trupul de vis este rodul a zeci de ore petrecute la sala de sport şi al unor diete drastice, cântăreaţa te contrazice.

Secretul trupului de vis al Lorei, şi nu numai, se află la mama ei.

Mulţumesc mamă pentru mâncarea gustoasă şi sănătoasă, pentru copilaria cu campionate de gimnastică în spatele blocului, oina, v-aţi ascunselea, elasticul, castel 1,2,3 şi alte jocuri care mi-au format corpul şi mintea„, scrie artista într-o postare pe Facebook.

Aceasta este imaginea de pe coperta numărului din iunie a revistei pentru bărbaţi FHM, publicaţie unde apare pentru a doua oară.

De la prima apariţie în FHM, solista a obţinut consacrarea profesională, şi, pe cale de consecinţă, şi-a permis şi o splendidă vacanţă în Republica Dominicană, din care provin şi imaginile fierbinţi din paginile revistei. Lora pozează topless pe nisipul fin de pe plajele din Republica Dominicană, dar şi într-un peisaj exotic, pe un ponton înconjurată de plante tropicale.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *