Cașin- Bărbat cercetat pentru distrugere prin incendiere

burning-housePolițiștii din comuna Cașin au întocmit dosar penal și efectuează cercetări față de un bărbat de 34 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În fapt, polițiștii au fost sesizați prin 112, la data de 01 iunie a.c., în jurul orei 20.00, despre faptul că la locuința unui cetățean de 48 de ani, din cimunaă, a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-a stabilit că în aceeași zi în jurul orei 19.30, în timp ce L. Ion, de 48 ani şi fratele sau L. Vasile de 53 ani, care locuiesc în același imobil, au avut un conflict spontan cu nepotul lor N. Valeriu, de 34 ani, care locuieşte în curtea învecinată.

În urma conflictului N. Valeriu a fost lovit de către unchii săi, iar acesta a incendiat o anexă a locuinţei lor.

Anexa locuinței a ars în proporție de 80%, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5000 de lei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *