Acest posterior are 45 de ani. Ghicesti al cui e?

media_137041401297547700

Frumosul posterior din poza apartine  Pamelei Anderson care si-a afisat iar formele apetisante intr-un pictorial recent. Blonda a pozat pe plajain costum de baie in amintirea serialului care a facut-o faimoasa, ‘Baywatch’.

Chiar daca are 45 de ani, blonda are un trup de invidiat care multe femei si l-ar dori si la care multi barbati viseaza, pe care l-a afisat intr-un pictorial in revista Vogur din Brazilia.

Imbracata in mai multe costume de baie intregi si mai dezgolite pe alocuri, Pamela a facut furori cu sanii ei fermi si sfarcurile intarite de la apa rece care s-au vazut clar ca lumina zilei.

Cea mai incitanta imagine a ei i-a facut pe barbati sa suspine din nou: imbracata intr-un costum rosu, actrita si-a aratat tatuajele de pe spate si posteriorul ferm.

media_137041401365260800

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *