Vezi aici cine e cea mai sexy vedeta de pe planeta!

Rihanna a fost desemnata intr-un top recent al revistei „Complex” ca fiind cea mai „hot” vedeta de pe planeta, confirmand ca frumoasa din Barbados este dorita de multi barbati.

Rihanna-smoking-hot-for-GQ-rihanna-32876436-2560-1600

Ea figurează pe prima poziţie în lista celor 100 celor mai fierbinţi femei, dată publicităţii săptămâna trecută. Revista îi laudă trupul fără cusur şi formele apetisante, care au făcut-o să surclaseze alte frumuseţi bine cunoscute, cum ar fi Jennifer Lopez, Miley Cyrus sau Selena Gomez.

Deşi este o fată frumoasă şi muzica ei se bucură de succes, în dragoste, Rihanna nu pare să aibă noroc. Ea încă îl iubeşte pe cântăreţul Chris Brown (24 de ani), care a bătut-o măr în urmă cu patru ani şi, nu de mult, a părăsit-o.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *