Probabil noul Iphone 5S. Ecran curbat si cititor de amprente.

In cadrul conferintei Worldwide Developers Conference de peste o luna, Apple va prezenta ultima sa creatie in materie de sisteme de operare, adica noul iOS7.

Asa se face ca cei de la Apple fac tot posibilul pentru a tine pasul cu evolutia rapida a tehnologiei, pentru a nu fi detronati de Samsung sau HTC, informeaza Mashable.com.

 Site-ul Mashable a prezentat in premiera imagini cu ce spun ei ca ar fi viitorul iPhone. Se pare ca smartphone-ul va avea in loc de butonul home un cititor de amprente care va permite utilizatorilor sa deblocheze telefonul. Designerul Federico Ciccarese a tinut cont si de faptul ca fanii isi doreau un telefon cu ecran curbat, iar imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Noul iphone 5S se afla deja in productie, conform presei japoneze. Inca nu se stie data oficiala la care va fi lansat acest telefon, dar analistii declara ca acest lucru se va intampla in perioada iulie – august. iPhone 5S va avea un procesor A7 , un cititor de amprente si o camera mult mai performanta.

iphone2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *