Loredana chivu si-a aratat sanii pentru prima data dupa operatie. Iata cum arata implanturile vedetei!

Operatia pe care Loredana Chivu si-o dorea demult a fost realizata cu succes. Asistenta lui Capatos are acum cei mai mari sani dintre toate vedetele autohtone depasin-o pe Nicoleta Luciu.

Asistenta TV a dorit sa devina vedeta cu cei mai mari sani din showbiz-ul romanesc si a reusit! Loredana Chivu este posesoarea unor implanturi mamare de 1230 ml si este foarte mandra de reusita operatiei. Nicoleta Luciu are implanturi de 1200 de ml, insa a fost intrecuta de asistenta lui Capatos.

61334164

Blonda nu a stat mult pe ganduri si a facut publice o serie de imagini dupa tratamentul pe care l-a indurat la o clinica din Capitala.

Stilistul Adrian Pescariu i-a fost alaturi si a avut grija de ea pe perioada spitalizarii. Acest moft a costat-o 4500 de euro pe Loredana Chivu, insa nimic nu mai conteaza, caci e bucuroasa ca are sanii cei mai mari din showbiz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *