Nicoleta Luciu a fost detronata! Iata cine are cele mai mari silicoane din Romania!

61332692

Divele din showbiz-ul din Romania ar de orice sa arate bine atunci cand isi fac aparitia pe undeva, motiv pentru care, de cele mai multe ori, ajung in sala de operatie a medicului chirurg.

Acesta este si cazul Loredanei Chivu, care a hotarat sa-si mareasca bustul, astfel sa aiba cei mai mari sani din showbiz-ul romanesc. Asistenta lui Capatos si-a pus implanturi mamare si cand avea 18 ani, insa nu a fost multumita de rezultat, mai ales ca a ramas si cu o cicatrice urata la sanul stang si a decis sa refaca operatia.

Blonda a detronat-o pe Nicoleta Luciu la capitolul implanturi mamare, deoarece nurii brunetei cantaresc 1200 ml, iar ai asistentei pacatoase 1230.

Focoasa blonda a devenit azi vedeta cu cei mai mari sani din showbizul romanesc, titlu cu care se mandreste foarte mult. Pentru aceasta operatie, Loredana Chivu a scos din buzunar nici mai mult, nici mai putin de 4500 de euro.

Asistenta TV a apelat la medicul Kassem pentru procedura de schimbare a implanturilor mamare, cel care a operat-o si pe Nicoleta Luciu.

Alaturi de Loredana Chivu a fost prietenul ei cel mai bun, Adrian pescariu, care i-a stat alaturi in timpul operatiei, dar si dupa, caci blonda nu a putut sa se urce la volanul masinii sale.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *