Cele mai noi cursuri destinate femeilor… Cursuri de sex oral!

9602

Nu credeai vreodata ca o sa ajungi sa vezi asa ceva! La Chisinau exista deja o clasa unde se pot face cursuri de sex oral. Aici doamnele si domnisoarele invata cum sa-si imbunatateasca viata sexuala, dar si sa-si surprinda placut partenerul.

Cursurile au inceput pe 1 iunie, intr-un local din sectorul Ciocana. Traningurile vor fi conduse de psihologi si sociologi. Grupurile de doritori vor numara cel mult 10 persoane.

 Cursurile sunt oferite de catre o organizatie din Rusia si costa 1200 de lei pentru 3 ore si jumatate.

Aici femeile dornice de senzatii tari invata „arta sexului oral”, dar si alte trucuri pentru imbunatatirea vietii sexuale. La cursuri sunt admise doar persoanele care au implinit 18 ani.

Cei care isi doresc sa ramana in anonimat, pot beneficia de un training particular, doar ca vor trebui sa scoata din buzunar in jur de 5 mii de lei.

Accesul barbatilor este strict interzis, la fel ca si discutiile la telefon, dar si inregistrarile video.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *