Cum crezi ca arata aceasta bomba sexy in liceu? …vezi in foto

Tanara din imagine a fost mult timp adresa ironiilor si batjocurii celor din jur. In liceu toata lumea o striga „batoza” dar s-a mobilizat si a reusit sa scape de acest complex. Uite ce bine arata acum!

In 2010, roscata cantarea aproape 100 de kilograme, iar acum are aproape jumatate din acea greutate si barbatii intorc capul dupa ea pe strada oriunde se duce.

Tanara era considerata cea mai grasa fata din liceu, fapt ce a determinat-o sa inceapa lupta cu kilogramele in plus. In total, adoelscenta a reusit sa slabeasca 42 de kilograme.

Pentru a ajuta persoanele care se aflau in aceeasi situatie ca ea, fata a postat pe internet pozele inainte/dupa cu silueta sa.

grasa_slabit2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *