SEX CA LA HOLLYWOOD intre Banica Jr. si Oana Sarbu – scena pe care probabil ai ratat-o! – VIDEO

Iata scena de dragoste pe care probabil ai ratat-o si la care parintii au salivat. Scapati de sub constrangerile comunismului, urmarea post-decembrista a filmului Liceenii a inclus si o scena de amor cum nu s-a mai vazut pana atunci in Romania!

sex_oana_sarbu_stefan_banica_steagul_rosu

Filmul „Liceenii Rock’n’roll” a uimit milioanele de romani cu o scenă de sex demnă de filmele de la Hollywood. Protagoniştii au fost Oana Sârbu şi Ştefan Bănică Jr., doi actori care au devenit rapid idolii tinerei generaţii de la acea vreme si nu numai.

„M-am simţit stânjenită când am tras acele scene pentru că o întreagă echipă se afla în spatele camerei de filmat.Nu-mi mai amintesc dacă au fost mai multe duble şi nu cred că asta e important. Nu-mi pare rău că am filmat scenele respective”

„Nu au fost „scene de nuditate”, ci un film de dragoste unde secvenţa respectivă avea legătură cu scenariul.Azi chiar îl privesc cu drag, în comparaţie cu felul cum îmi trec prin faţa ochilor pornografiile de pe primele pagini ale unor ziare sau din emisiuni TV, mi se par secvenţe de Romeo şi Julieta!”, a declarat recent Oana Sârbu.

Video Oana Sarbu sex cu Banica Jr.

 


Vezi mai multe din Cinema, movie trailers pe 220.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *