Reținut și cercetat pentru tâlhărie

RECONSTITUIRE - CRIMAPolițiștii au fost sesizați, la data de 31.05.2013, în jurul orei 18.00, despre faptul că un tânăr de aproximativ 18-20 de ani a smuls un lănțișor de la gâtul unei femei ce se deplasa pe strada Martir Crişan din Bacău.

Patrula mixtă de siguranță publică, ce s-a deplasat la fața locului a stabilit în urma verificărilor efectuate că la data de 31 mai a.c., în juruul orei 17.45, P. Viorica, de 86 de ani, se deplasa pe strada Martir Crişan către domiciliu. La un moment dat a fost acostată de un tânăr necunoscut, care prin smulgere i-a sustras lanţul din aur de la gât. Partea vătămată a strigat după ajutor, moment în care un vecin al acesteia a prins făptuitorul și l-a imobilizat.

Suspectul, C. Francisc, de 20 de ani, din comuna Buhoci, a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Bacău, pentru cercetări.

Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *