Daniela Crudu castiga in 30 minute cat altii in 6 luni!

1362664804crudutaDanielei Crudu ii marge din ce in ce mai bine. Ea a prin in ultimul timp mai multe contracte beton care i-au rotunjit veniturile.

Este bine stiut faptul ca fostul iepuras Playboy este un model bine platit, care nu vine la prezentari de lenjerie decat pe sume mari. Astfel ca Daniela Crudu va incasa nu mai putin de 2.000 de euro, la Londra, la o prezentare de moda care dureaza 30 de minute, o suma pe care organizatorii nu au ezitat sa o scoata din buzunar pentru focoasa vedeta din Romania. Altfel, Cruduta are o vara incarcata. Efortul de a iesi din casa ii va fi insa rasplatit onorabil. Ea prezinta acum „SuperBingo Metropolis” la Antena 1, alaturi de Mitoseru, iar onorariul este de 3.000 de euro lunar.

In plus, fosta asistenta a lui Capatos isi va rotunji veniturile cu inca o emisiune, de aceasta data gadzuita de Pepe, la sfarsitul lunii iunie, tot la Antena 1, de pe urma careia va incasa alti 2.000 de euro. Pentru participarea in calitate de concurenta la cea din urma productie TV, vedeta se vede nevoita sa ia lectii de sarit de la trambulina, alaturi de Vica Blochina, Oana Lis, Ozana Barabancea, Cornel Pasat si Mihai Mitoseru – rivalii ei. Filmarile acestei emisiuni, care se anunta mai mult decat amuzanta, vor avea loc la un bazin de inot din Bacau. Prin tragere la sorti se vor stabili perechile, iar castigatorii vor fi desemnati prin televoting. Daca va ajunge in finala, Daniela Crudu si-ar mai rotunji veniturile cu alti 2.000 de euro, valoarea premiului.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *