„Echipa de fotbal Steaua Bucuresti moare” vezi cine declara asta!

Vestea vine chiar din gura Europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor care a declarat că are informaţii potrivit cărora Gigi Becali va fi condamnat în „Dosarul Valiza”, iar ulterior Steaua Bucureşti se va desfiinţa! „Vă anunţ că echipa de fotbal Steaua moare. Gigi Becali va fi condamnat în „Dosarul Valiza” şi, pentru că s-au rulat bani negri, Steaua va fi retrogradată! Adio Champions League, adio Liga I. Steaua va muri, se va desfiinţa! Uitaţi de Steaua, se alege praful de ea!” Stim ca de multe ori, vorbele lui Vadim au starnit multe controverse, insa s-au si adeverit.

Luni, pe 27 mai, „Cazul Valiza” va fi judecat la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, iar asta se leaga cu spusele lui Vadim Tudor.  Evenimentele care se vor petrece la Steaua vor avea un impact puternic asupra românilor. „Va fi o chestiune de psihologie gravă pentru că românii n-au fotbal. Ei se uită la fotbal şi se bucură”, a declarat acelasi C.V. Tudor.

Ce credeti, va disparea Steaua sau va avea alt patron?

gigi_becali_steaua

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *