Dorel blocheaza traficul in Cluj! A turnat asfalt peste sinele de tramvai!

De la taierea cablurile de alimentare cu curent şi spargerea ţevile de apă, “Dorel”, mesterul nostru roman, a trecut la o alta meserie… asfaltarea liniilor de tramvai. Poate ati crede ca este o gluma, insa nu este! S-a întâmplat în Cluj- Napoca, unde şoferul unei basculante a deşertat bună parte din asfaltul pe care-l transporta fix pe şine si astfel a blocat pentru o bucata buna de vreme transportul in comun prin acea zona. Câţiva muncitori s-au chinuit să cureţe asfaltul de pe linii, dar greseala nu a fost iertata de jurnalisti, iar „Dorel” este acum iarasi celebru pentru ispravile sale!

 

dorel_asfalt_peste_sinele_de_tramvai dorel_asfalt_peste_sinele_de_tramvai2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *