Cat costa o noapte in paradisul din Insulele Maldive?

Pregatiti-va buzunarele, pentru ca daca vreti sa petreceti o vacanta pe insulele Maldive, trebuie sa stiti ca o singura noapte intr-o casuta de cinci stele construita direct pe apa costa de la 1000 de dolari in sus.  Cu toate acestea, in fiecare vara, milioane de oameni din toate colturile lumii iau cu asalt Maldivele, in cautarea unei vacante de neuitat.

insulele_maldive

Sunt si romani care vaneaza destinatiile exotice, plajele cu palmieri, nisip alb si lagune cu apa calda, limpede si de culoarea cobaltului, iar insulele Maldive din Oceanul Indian sunt o varianta perfecta pentru astfel de peisaje!

1. Resort Conrad Maldives, Rangali Island –  1000 dolari/noapte. Iar daca mergi la restaurantul de sub ocean, o masa te costa cel putin inca atat!

insulele_maldive3

2 Resort Huvafen Fushi Luxury – 1.400 dolari/noapte. Locul este renumit pentru serviciile spa, din mijlocul oceanului.

insulele_maldive4

3 Lily Beach Resort & Spa, Huvahendhoo, Maldive – 1.800 dolari/noapte. Aici veti calca direct pe podeaua transparenta, iar la picioare aveti Oceanul!

 

insulele_maldive2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *