Prinsi la furat in resedinta familiei Sechelariu!

iaz_SechelariuLupul a fost pus paznic la oi! Din iazul resedintei Sechelariu din Şerbăneşti s-au furat aproape 200 de kilograme de peşte. Hotii, doi angajati ai familiei Sechelariu, n-au apucat să-şi ducă fapta până la capăt, pentru că s-a dat alarma și s-au făcut nevăzuţi.

Administratorul domeniului Sechelariu a sunat la Poliţie să anunţe că persoane necunoscute au intrat şi au furat peşte din iaz. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au descoperit că poarta de acees spre iaz nu avea urme de forţare, ceea ce indica că vinovatii au avut acces pe domeniu. Intr-un final s-a aflat ca la furt au participat trei barbati, dintre care doi paznici si un fost angajat al familiei Sechelariu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *