Ce patesti daca bei mult Cola zilnic?

cola_dintiAvem relatata povestea unui tânăr australian care şi-a pierdut toţi dinţii, la doar 25 de ani. El obisnuia sa bea opt litri de Cola pe zi!

William Kennewell sufera acum urmarile dependenţei sale de Cola. La cei 25 de ani ai lui, a ramas fără dinţii din gură şi s-a îmbolnăvit de septicemie. Este nevoit acum să poarte proteză.

Kennewell a declarat : „Obişnuiam să beau în fiecare zi între şase şi opt litri de băuturi răcoritoare, mai ales Cola şi aşa am rămas cu doar 13 dinţi, dar şi ei au fost scoşi . Totul a început cu faptul că nu am fost un mare fan al apei şi, lucrând în industria hotelieră, am avut uşor acces la Coca-Cola. Pentru că dinţii mei se aflau într-un stadiu de degradare atât de avansat, mi s-a otrăvit sângele şi m-am îmbolnăvit”. Acum, datorita protezei dentare, starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit.

 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *