Papa Francisc s-a rugat întins pe podea în Bazilica Sfântul Petru!

Noul Papa apare in presa cu incă o dovadă de smerenie făcută de noul Papă de la Roma. Papa Francisc a fost surprins întins pe podea, în timp ce se ruga în Vinerea Mare, în Bazilica Sfântul Petru de la Vatican.Papa_Francisc_intins

Papa Framcisc s-a întins pe jos pentru a se ruga şi a-şi arăta credinţa în timpul unei celebrări din Vinerea Mare, la Bazilica Sfântul Petru de la Vatican. Acesta a fost ajutat să se aşeze pe podea, iar în timpul rugăciunii şi-a sprijinit mâinile şi capul pe o pernă. Acest gest este de asemenea remarcant, dupa ce  joi a spălat picioarele a 12 deţinuţi, printre care şi două tinere, într-o închisoare din Roma, un gest fără precedent şi plin de emoţie făcut cu ocazia tradiţionalei liturghii din Joia Sfântă.

Cardinalului argentinian Jorge Mario Bergoglio a fost numit noul Papă pe data de 13 martie 2013. Acesta are 76 de ani, va purta numele Francisc şi este cel de-al 266-lea Papă, fiind primul din afara Europei în ultima mie de ani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *