Gigi Becali şi-a achitat datoria către FCM Bacău!

Un proces care a durat doi ani şi-a găsit rezolvarea când Gigi Becali a decis să plătească datoria către FCM Bacău. Iniţial, Steaua a câştigat procesele cu echipa din Bacau la Comisiile Federaţiei, dar TAS a decis că formaţia roş-albastră trebuie să plătească un milion de euro către FCM Bacău. Ieri, la prima oră a dimineţii, şefii Stelei au încercat să negocieze: „M-a sunat Valeriu Argăseală pentru a-mi propune o eşalonare a datoriei. I-am spus din start că au avut timp să facă plata, nu le dau nicio păsuire. Le-am spus că vreau banii azi. Mai mult ca sigur, Steaua a fost înştiinţată de UEFA şi FIFA să ne dea banii. Ei au două variante, să facă plata integral sau reeşalonare, ceea ce noi nu vom accepta niciodată“, spunea Daniel Scânteie, preşedintele FCM Bacău.

Fiind presat de data limita pentru primirea  licenţei este de 31 martie si văzând că nu este loc de tocmeală, iar data limită pentru primirea, adică mâine, Becali s-a sfătuit cu apropiaţii săi şi a cedat. „Am plătit, gata. Banii o să intre luni pentru că atât durează tranzacţia, iar băncile nu lucrează în weekend. Oricum, nu contează când intră banii, ci atunci când se face plata“, a spus Becali, care a completat şi cu motivele pentru care nu a vrut să mai continue procesul:„N-am vrut să-mi asum niciun risc. Le-am dat banii ca să nu am probleme cu licenţa pentru cupele europene în primul rând, pentru că de acolo îmi vin cel puţin 25 de milioane de euro. Dacă trăia Sechelariu, nu le dădeam nimic, dar acum ştiu că nu se va bucura de banii ăştia“.

gigi_becali_sechelariu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *