Coreea de Nord in stare de razboi!

Coreea de Nord a anunţat sâmbătă că este în „stare de război” cu Coreea de Sud. Mai mult, Kim Jong Un a aprobat un plan care permite pregătirea rachetelor pentru o lansare către ţinte din Statele Unite ale Americii, inclusiv baze militare americane din Oceanul Pacific şi Coreea de Sud.

Casa Albă a declarat că ia „în serios” anunţul Coreei de Nord în timp ce Rusia a îndemnat  cele două state coreene şi Statele Unite să dea dovadă de „responsabilitate şi reţinere maximă”.
coreea_
„Începând de acum, relaţiile intercoreene sunt în stare de război şi toate problemele între cele două state coreene vor fi tratate conform unui protocol adaptat războiului”, a declarat Coreea de Nord într-un comunicat comun atribut tuturor corpurilor guvernamentale şi instituţilor. Tot in acelaşi comunicat se mai specifică: „Situaţia de durată conform căreia peninsula coreeană nu este nici în război, nici în stare de pace s-a încheiat”.

Am văzut informaţiile despre un nou comunicat deloc constructiv al Coreei de Nord. Luăm aceste ameninţări în serios şi rămânem în relaţii strânse cu aliatul sud-coreean”, a declarat Caitlin Hayden, purtător de cuvânt al Consiliului naţional de Securitate.

De cealaltă parte, Rusia, un cunoscut aliat al Coreei de Nord a punctat prin vocea lui Grigori Logvinov, un oficial din cadrul Ministerului rus de Externe: „Ne aşteptăm ca cele două tabere să dea dovadă de responsabilitate şi de reţinere maximă„.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *