Andreea Mantea la 20 de ani! Vrei sa o vezi cum arata?

Andreea Mantea1

Pe când avea doar 20 de ani, Andreea Mantea a fost desemnată „Fata de la pagina 5” a anului 2006, acela fiind punctul de start pentru cariera ei în modelling și mai apoi televiziune.
ÎN 2006, Andreea Mantea poza pentru ziarul ”Libertatea”,  ca „Fata de la pagina 5”, fiind desemnată cea mai frumoasă tânără a rubricii, în acel an. Pe atunci nu avea decât 20 de ani şi era la început de drum, atât în viaţă, cât şi în carieră. Timpul a trecut, însă trăsăturile fine ale brunetei nu s-au alterat. Si-a facut totusi o operatie de mărire a sânilor. După siliconare, vedeta a pozat în Playboy, Maxim şi alte reviste  pentru barbati!

A fost şi ”vecină” la ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”, la Antena 1, după care, la acelaşi post a făcut pereche cu Mircea Radu pentru emisiunile „Din dragoste” şi „Noaptea erorilor”. A trecut la Kanal D, unde prezintă momentan două emisiuni: ”Wowbiz” şi ”Nuntă cu surprize”.

A avut tangente si cu muzica, la un moment dat pregătind lansarea unui album muzical alături de două tinere cântăreţe.


Andreea Mantea2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *