Papa Francisc a sarutat picioarele mai multor detinuti, printre care si unui roman!

Noul Papa, Francisc,  a vizitat joi un centru de detenţie din Roma şi a sărutat picioarele mai multor infractori minori, printre care şi unui român. Mai mult, Suveranul Pontif a spălat şi sărutat  şi picioarele unor femei.

În urmatoarea fotografie, se observă cum Papa Francisc îi sărută picioarele românului „Chiril”, el avand acest nume fictiv dat de catre jurnaliştii italieni.

papa_francisc_saruta_picioarele

Toţi deţinuţii voiau să stea faţă în faţă cu Papa, însă numai cinci au fost aleşi, a zis directoarea centrului de detenţie pentru minori din Roma. „Au venit toţi la mine, să mă roage să îi aleg pentru a le fi spălate picioarele, conform ritualului franciscan. Au promis că vor fi cuminţi şi vor purta cele mai bune haine”, a declarat şi preotul stabilimentului, părintele Greco.

Inainte de vizita Suveranului Pontif, „Chiril” le-a povestit jurnaliştilor italieni că mama sa a murit, pe tatăl său nu l-a mai văzut demult, astfel că l-a aşteptat pe Papă ca pe familia sa. „Eu sunt închis pentru furt şi tâlhărie. Îl aştept pe Papă ca şi cum mi-aş aştepta familia”papa_francisc_saruta_picioarele2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *