Huidu se pregateste sa revina in televiziune!

Realizatorul TV Şerban Huidu vrea sa revina pe sticlă, după un an şi jumătate de absenţă, timp în care s-a desfăşurat procesul în care a fost judecat pentru uciderea din culpă a trei persoane în accidentul de la Timişul de Sus. După o apariţie pasageră la începutul lui martie, în Cronica Cârcotaşilor de miercuri Huidu a apărut din nou pentru câteva secunde, zâmbind şi aprobându-şi colegii Mihai Găinuşă  şi Cătălin Dezbrăcatu.

Şerban Huidu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare, pentru uciderea din culpă a trei persoane, în accidentul auto pe care l-a produs în 16 octombrie 2011. Instanţa a  dispus şi un termen de încercare de şase ani, perioadă în care lui Huidu i  s-a interzis să conducă.

Cand credeti ca Huidu va intra permanent in rolul pe care il avea?

Serban_huidu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *