Cum arata Roxana Ionescu in 2002?

Roxana Ionescu este astăzi una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Cu toate acestea, au fot vremuri în care Roxana ar fi făcut orice să se afirme şi prima ei apariţie în mass-media a fost în publicaţia Libertatea, la pagina 5.

roxana_ionescu_29.01.2002
Ianuarie 2002, când avea 20 de ani, Roxana Ionescu apare la rubrica “Fata de la pagina 5”. Era foarte schimbată, însă poza foarte provocator şi cu sânii la vedere. La acea vreme, Roxana spunea că se mândreşte cu dimensiunile ei, care speră să o ajute în cariera de model.

Ulterior, Roxana a făcut parte din trustul Intact şi a cunoscut apogeul la emisiunea „Ciao Darwin”, unde interpreta rolul Mamei Natură. Ulterior a pozat de mai multe ori în Playboy, prima dată în 2006, unde i-a înnebunit pe bărbaţi cu formele ei apetisante. Datorită pasiunii pentru dans a participat la concursul „Dansez pentru tine” unde a câştigat o ediţie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *