Rihanna cu pasarica la vedere!

rihanna_naked

Imagine demna de reviste pentru adulti! Rihanna a fost fotografiata de paparazzi fara lenjerie intima

Rihanna este din nou in centrul atentiei dupa ce pe internet a aparut o fotografie incendiara.In ultimul timp imaginile cu Rihanna, mai mult dezbracata decat cu haine pe ea, au facut facut deliciul barbatilor, a caror iamginatia a fost infierbantata de ipostazele provocatoare ale cantaretei. Lumea s-a impartit in doua tabere datorita ipostazei in care a fost fotografiata artista.

 Ea apare la bordului yacht-ului personal din Barbados si din imagine reiese faptul ca artista nu poarta lenjerie intima. Noi credem ca nu are chilotei , insa tu u ce parere ai despre acest lucru? Are sau nu are?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *